сите категории
EN
2004

Zhejiang RICH Technology Co., Ltd. е високотехнолошка компанија специјализирана за производство на нови материјали и лепила. Основана е во 2004 година и главно произведува лепила и производи поврзани со лепила.

2008

Во 2008 година, компанијата го основаше одделот за производи „Направи сам“ и како одговор на потребите за развој на пазарот, започна да истражува нови материјали како што се PLA, целулозни материјали, хартија и филмови.

2010

Во 2010 година, компанијата постигна соработка со различни колеџи и универзитети во Нингбо за понатамошно развивање и истражување на нови материјали. Во исто време, започна со истражување и развој на лепила и успешно разви разновидни формули за технологија за заштита на животната средина погодни за различни апликации. Акумулативно добиени 3 патенти за корисни модели за ленти.

2012

Во 2012 година, врз основа на тимот на компанијата за ламинирање на етикети, рекламна индустрија за ламинирање за многу години длабоко одгледување и во комбинација со долгогодишни резултати од истражување на нови материјали и лепила, формално беше основана Label New Materials Co., Ltd., специјализирана за истражување и развој, производство и сервис на филм за прекумерно ламинирање, филм за ламинација, термички ламинирачки филм и други производи за ламиниране.

LABELEXPO
ЕВРОПА 2023

КАБИНА: 8А75

ВРЕМЕ: 11-14 септември

МЕСТО: Brussels Expo, Брисел

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Брисел