сите категории
EN

Квалитет

Дома> Квалитет

Систем за контрола на квалитет на лента за ламиниране

Категорија на инспекцијаглавна содржинаГлавни предмети за инспекција
Влезната контрола на квалитетФилмДебелина
Основна тежина
Десетици-Сила
Издолжување
Третман на корона
Степен на магла
Изглед
Акрилик лепилоЦврста содржина
Вискозност
адхезија
Благодарам
Кохезија
Изглед
Контрола на квалитет во процесотЏамбо ролнаДебелина
Основна тежина
адхезија
Благодарам
Кохезија
Изглед
Конечна контрола на квалитетотФиниш ролнаШирина
Должина на
Дебелина
адхезија
Благодарам
Кохезија
Изглед
Појдовна контрола на квалитетПакувањеИзглед
Метод на пакување
Идентификација
LABELEXPO
ЕВРОПА 2023

КАБИНА: 8А75

ВРЕМЕ: 11-14 септември

МЕСТО: Brussels Expo, Брисел

1 Place de Belgique / Belgiëplein 1, 1020 Брисел